Norkost 4 blant eldre – En tilleggsrapport om kostholdet blant deltakere i alderen 70-80 år
Publisert: 19. juni 2025
Innhold
-
Kapittel 1
Sammendrag
-
Kapittel 2
Summary
-
Kapittel 3
Forord
-
Kapittel 4
Innledning
-
Kapittel 5
Utvalg og metode
-
Kapittel 6
Resultater
-
Kapittel 6.1 Invitert utvalg
-
Kapittel 6.2 Deltagelse
-
Kapittel 6.3 Praktisk gjennomføring av intervjuene
-
Kapittel 6.4 Ukedagsfordeling
-
Kapittel 6.5 Demografiske data
-
Kapittel 6.6 Livsstil, høyde og vekt
-
Kapittel 6.7 Oppsummering utvalgets representativitet
-
Kapittel 6.8 Inntak av matvaregrupper
-
Kapittel 6.9 Inntak av energi og næringsstoffer
-
Kapittel 6.10 Kilder til næringsstoffer
-
Kapittel 6.11 Sammenligning med Helsedirektoratets kostråd
-
Kapittel 6.12 Bruk av kosttilskudd
-
Kapittel 6.13 Brukshyppighet av noen matvaregrupper
-
-
Kapittel 7
Konklusjon
-
Kapittel 8
Referanser
-
Kapittel 9
Tabeller
-
Kapittel 9.1 Tabell 1-8: Utvalg og deltakelse
-
Kapittel 9.2 Tabell 9-22: Demografi og livsstil
-
Kapittel 9.3 Tabell 23-25: Inntak av matvaregrupper
-
Kapittel 9.4 Tabell 26-31: Inntak av energi og næringsstoffer
-
Kapittel 9.5 Tabell 32-35: Kilder til næringsstoffer
-
Kapittel 9.6 Tabell 36: Sammenlikning med anbefalinger
-
Kapittel 9.7 Tabell 37: Bruk av kosttilskudd
-
Kapittel 9.8 Tabell 38-46: Frekvenser for inntak av matvaregrupper
-
-
Kapittel 10
Vedlegg
-
Kapittel 11
PDF av rapporten