Du benytter en nettleser vi ikke støtter. Se informasjon om nettlesere

Samtykkeerklæring Intensjonsavtalens utmerkelser

Ved å sende inn informasjon for å delta i konkurransen samtykker du til at innsendt informasjon lagres hos Helsedirektoratet og gjøres tilgjengelig for juryen. Informasjonen som innhentes gjennom nominasjonen er nødvendig for administrasjon av konkurransen.

Opplysningene det bes om er:

  • Navn og kontaktinformasjon til den som nominerer
  • Innsendte opplysninger om hvilken aktør som nomineres
  • Innsendt beskrivelse og dokumentasjon av tiltaket som nomineres

Helsedirektoratet er ansvarlig for konkurransen, og dermed også behandlingsansvarlig (dataansvarlig) for behandlingen av personopplysninger som samles inn. All informasjon som innhentes i forbindelse med denne konkurransen vil lagres så lenge det er nødvendig for gjennomføringen av konkurransen, men ikke lenger enn ett år.  

Informasjon om hvem og hvilke tiltak (kort omtale) som er nominert, vil bli gjort offentlig på Helsedirektoratets nettsider. Registreringsskjemaet viser hvilken informasjon dette gjelder. Ytterligere dokumentasjon (utfyllende beskrivelse og vedlegg) vil ikke bli offentliggjort, og er kun tilgjengelig for juryen og for ansatte i Helsedirektoratet som er involvert i arbeidet med å arrangere konkurransen.

Mer informasjon/Kontakt

For spørsmål om konkurransen kan du ta kontakt med sekretariatet for intensjonsavtalen på epost: ole.berg@helsedir.no.

For mer informasjon om behandling av personopplysninger og dine rettigheter som registrert, se Helsedirektoratets personvernerklæring.

For ytterligere spørsmål om behandling av personopplysninger kan du ta kontakt med Helsedirektoratets personvernombud på epost: personvernombud@helsedirektoratet.no

Først publisert: 28.05.2020 Sist faglig oppdatert: 28.05.2020 Se tidligere versjoner