Saltpartnerskapet 2015–2018 – Fremdrift og måloppnåelse
Publisert: 11. juni 2019
![](https://www.helsedirektoratet.no/rapporter/saltpartnerskapet-2015-2018-fremdrift-og-maloppnaelse/_/image/7647a75f-742c-4627-a1f2-0a81a5080aea:987eb6eb441b3499669414858803e237e48d16a2/width-1200/Salt%20-%20Jason%20Tuinstra%20Unsplash.jpg)
Innhold
-
Forord
-
Sammendrag
-
Kapittel 1 Bakgrunn
-
Kapittel 2 Saltpartnerskapet 2015-2018
-
Kapittel 3 Datagrunnlag
-
Kapittel 4 Resultater
-
Kapittel 4.1 Saltinnhold i matvarer basert på Tradesolution
-
Kapittel 4.2 Analyser av saltinnhold i utvalgte matvarer 2014–2018
-
Kapittel 4.3 Serveringsbransjen
-
Kapittel 4.4 Kunnskaps- og kompetansespredning
-
Kapittel 4.5 Aktørenes erfaringer med partnerskapsarbeidet
-
Kapittel 4.6 PR om salt / salt i mediene
-
Kapittel 4.7 Forbrukernes kunnskap og holdninger
-
-
Kapittel 5 Oppsummering og konklusjon
-
Kapittel 6 Referanseliste
-
Kapittel 7 Vedlegg og PDF-versjon av rapporten