Norkost 4
Publisert: 01. november 2024
Innhold
-
Kapittel 1
Sammendrag
-
Kapittel 2
Summary
-
Kapittel 3
Forord
-
Kapittel 4
Innledning
-
Kapittel 5
Utvalg og metode
-
Kapittel 6
Resultater
-
Kapittel 6.1 Invitert utvalg
-
Kapittel 6.2 Deltagelse
-
Kapittel 6.3 Praktisk gjennomføring av intervjuene
-
Kapittel 6.4 Ukedagsfordeling
-
Kapittel 6.5 Demografiske data
-
Kapittel 6.6 Livsstil, høyde og vekt
-
Kapittel 6.7 Oppsummering utvalgets representativitet
-
Kapittel 6.8 Inntak av matvaregrupper
-
Kapittel 6.9 Inntak av energi og næringsstoffer
-
Kapittel 6.10 Kilder til næringsstoffer
-
Kapittel 6.11 Sammenligning med Helsedirektoratets kostråd
-
Kapittel 6.12 Bruk av kosttilskudd
-
Kapittel 6.13 Brukshyppighet av noen matvaregrupper
-
Kapittel 6.14 Fysisk aktivitet
-
Kapittel 6.15 Sammenligning mellom Norkost 4 og Norkost 3
-
-
Kapittel 7
Konklusjon
-
Kapittel 8
Tabeller
-
Kapittel 8.1 Utvalg og deltakelse
-
Kapittel 8.2 Demografi og livsstil
-
Kapittel 8.3 Inntak av matvaregrupper
-
Kapittel 8.4 Inntak av energi og næringsstoffer
-
Kapittel 8.5 Kilder til næringsstoffer
-
Kapittel 8.6 Sammenlikning med anbefalinger
-
Kapittel 8.7 Inntak av kosttilskudd
-
Kapittel 8.8 Frekvenser for inntak av matvaregrupper
-
Kapittel 8.9 Frekvenser for fysisk aktivitet
-
Kapittel 8.10 Sammenlikning med Norkost 3
-
-
Kapittel 9
Referanser
-
Kapittel 10
PDF av rapporten
-
Kapittel 11
Vedlegg
-
Kapittel 11.1 Vedlegg 1 - Invitasjonsbrosjyre
-
Kapittel 11.2 Vedlegg 2 - Bildehefte
-
Kapittel 11.3 Vedlegg 3 - Design Norkost 4
-
Kapittel 11.4 Vedlegg 4 - Bakgrunnsspørsmål
-
Kapittel 11.5 Vedlegg 5 - Avsluttende spørreskjema
-
Kapittel 11.6 Vedlegg 6 - Kort spørreskjema
-
Kapittel 11.7 Vedlegg 7 - Beskrivelse av matvaregrupper
-
Kapittel 11.8 Vedlegg 8 - Matvaregruppering sammenligning kostråd
-
Kapittel 11.9 Vedlegg 9 - Beskrivelse av vekting, gjennomsnittsverdier og SPADE
-
Kapittel 11.10 Vedlegg 10 - Inntak av næringsstoffer uten kosttilskudd
-
Kapittel 11.11 Vedlegg 11 - Detaljert matvareinntak
-