Gå til hovedinnhold
Forsiden
Rapporter
Norkost 4
Kapittel 3
Resultater
3.1. Invitert utvalg
3.2. Deltagelse
3.3. Praktisk gjennomføring av intervjuene
3.4. Ukedagsfordeling
3.5. Demografiske data
3.6. Livsstil, høyde og vekt
3.7. Oppsummering utvalgets representativitet
3.8. Inntak av matvaregrupper
3.9. Inntak av energi og næringsstoffer
3.10. Kilder til næringsstoffer
3.11. Sammenligning med Helsedirektoratets kostråd
3.12. Bruk av kosttilskudd
3.13. Brukshyppighet av noen matvaregrupper
3.14. Fysisk aktivitet
3.15. Sammenligning mellom Norkost 4 og Norkost 3
Forrige kapittel
Utvalg og metode
Neste kapittel
Konklusjon
Siste faglige endring: 01. november 2024
Skriv ut / lag PDF