Forsiden
Kosthold og ernæring
Tema
Matbransje, serveringsmarked og arbeidsliv
Nøkkelhullet
Merkeordningen Nøkkelhullet
Bransjeavtaler
Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold
Salt og saltpartnerskapet
Tilrettelegge for sunn mat i arbeidslivet og serveringsmarkedet
Serveringsmarkedet – mat- og drikketilbud i tråd med kostrådene
Arbeidslivet – mat- og drikketilbud i tråd med kostrådene
Nasjonale anbefalinger, råd og pakkeforløp
Ernæringshensyn i offentlige anskaffelser av mat- og drikkeprodukter og måltider (utenom heldøgns forpleining)
Nasjonal veileder
Rapporter
Utviklingen i norsk kosthold
Rapport
Intensjonsavtalen for et sunnere kosthold – Statusrapport 2016–2019
Rapport
The Salt Partnership 2015–2018 – Progress and achievements
Rapport
PDF (1.4 MB)
Saltpartnerskapet 2015–2018 – Fremdrift og måloppnåelse
Rapport
↓ Vis flere
Konferanser
Saltpartnerskapet 2021 - Innovasjon og erfaringer med saltreduksjon i matvarer og servert mat (webinar)
Konferanse
(Avsluttet)
Sted:
Webinar
↓ Vis flere
Nyheter
Sukkerforbruket i Norge historisk lavt
Nyhet
19.11.2019
10 år med nøkkelhull-mat
Nyhet
30.10.2019
↓ Vis flere
Råd og utvalg
Nasjonalt råd for ernæring
Brosjyrer, plakater og opplæringsmateriell
Mat og helse i arbeidslivet – Små grep for å tilby sunn mat og drikke
Brosjyrer, plakater og opplæringsmateriell
Nøkkelhullet – Enkelt å velge sunnere
Brosjyrer, plakater og opplæringsmateriell
Nasjonale anbefalinger for mat og drikke i arbeidslivet
Brosjyrer, plakater og opplæringsmateriell
Små grep for å velge sunn mat på farten
Brosjyrer, plakater og opplæringsmateriell
PDF
Små grep for å tilby sunn mat på farten
Brosjyrer, plakater og opplæringsmateriell
PDF
↓ Vis flere