Nasjonal kartlegging innen ernæringsområdet i spesialisthelsetjenesten
Publisert: 30. august 2024
Innhold
-
Kapittel 1
Sammendrag
-
Kapittel 2
Innledning
-
Kapittel 2.1 Mål for rapporten
-
Kapittel 2.2 Hva er underernæring og risiko for underernæring?
-
Kapittel 2.3 Nasjonale føringer for kosthold- og ernæringsarbeid i spesialisthelsetjenesten
-
Kapittel 2.4 Ernæring i oppdragsdokumentene fra Helse- og omsorgsdepartementet til de regionale helseforetakene
-
Kapittel 2.5 Om rapporten
-
-
Kapittel 3
Resultater
-
Kapittel 3.1 Forekomst av underernæring og risiko for underernæring
-
Kapittel 3.2 Innrapporterte ICD-10-koder for underernæring
-
Kapittel 3.3 Sammenheng mellom underernæring og utfallsmål
-
Kapittel 3.4 Ernæringsstrategier i norske helseforetak
-
Kapittel 3.5 Erfaringer med ernæringsarbeid i norske sykehus
-
Kapittel 3.6 Rutiner for ernæringsarbeid i norske sykehus
-
Kapittel 3.7 Annen relevant informasjon fra ernæringsområdet i norske sykehus
-
-
Kapittel 4
Sammenfatning, tolkning og anbefalte tiltak
-
Kapittel 5
Konklusjon
-
Kapittel 6
Metoder
-
Kapittel 6.1 Litteratursøk og dataekstraksjon
-
Kapittel 6.2 Uttrekk av ICD-10 koder for underernæring
-
Kapittel 6.3 Kartlegging av ernæringsstrategier i helseforetakene
-
Kapittel 6.4 Kvalitativ metasyntese
-
Kapittel 6.5 Kartlegging av antall kliniske ernæringsfysiologer i spesialisthelsetjenesten
-
Kapittel 6.6 Databehandling og statistikk
-
-
Kapittel 7
Vedlegg
-
Kapittel 8
Referanser
-
Kapittel 9
PDF av rapporten