Gå til hovedinnhold
ForsidenRapporterNasjonal kartlegging innen ernæringsområdet i spesialisthelsetjenesten

Kapittel 3 Resultater

3. 1. Forekomst av underernæring og risiko for underernæring

3. 2. Innrapporterte ICD-10-koder for underernæring

3. 3. Sammenheng mellom underernæring og utfallsmål

3. 4. Ernæringsstrategier i norske helseforetak

3. 5. Erfaringer med ernæringsarbeid i norske sykehus

3. 6. Rutiner for ernæringsarbeid i norske sykehus

3. 7. Annen relevant informasjon fra ernæringsområdet i norske sykehus

Forrige kapittel

Innledning

Neste kapittel

Sammenfatning, tolkning og anbefalte tiltak

Siste faglige endring: 04. september 2024

Om Helsedirektoratet

  • Om oss
  • Jobbe hos oss
  • Kontakt oss

    Postadresse:
    Helsedirektoratet
    Postboks 220, Skøyen
    0213 Oslo

Aktuelt

  • Nyheter
  • Arrangementer
  • Høringer
  • Presse

Om nettstedet

  • Personvernerklæring
  • Tilgjengelighetserklæring (uustatus.no)
  • Besøksstatistikk og informasjonskapsler
  • Nyhetsvarsel og abonnement
  • Åpne data (API)
Følg oss: