Du benytter en nettleser vi ikke støtter. Se informasjon om nettlesere

Kapittel 1.1Takk

Vi ønsker først og fremst å takke alle som har tatt seg tid til å svare på spørreundersøkelsen i en travel arbeidshverdag. Vi ønsker også å takke Mat & Café ved St. Olavs hospital for verdifullt samarbeid i oppstarten av prosjektet og Kommunikasjonsavdelingen for teknisk hjelp.

Det redaksjonelle arbeidet med rapporten ble sluttført 15. januar 2024

Ingrid Løvold Mostad, klinisk ernæringsfysiolog, Dr. philos.
(Koordinator for Ernæringsutvalget[1], Rehabiliteringsklinikken, St. Olavs hospital)

Kari Meli, klinisk ernæringsfysiolog, M. Sc.
(Prosjektmedarbeider[1], Mat & Café - stab, St. Olavs hospital)

Referanse

Ved henvisning til rapporten, oppgi følgende referanse:

Mostad IL, Meli K. Nasjonal kartlegging av mat og måltider i sykehus. Oppdragsrapport for Helsedirektoratet v/prosjektgruppe på St. Olavs hospital, 2024.

 

[1] ansatt inntil 31.12.2023

Siste faglige endring: 30. april 2024