Gå til hovedinnhold
ForsidenRapporterMatfaglig kompetanse i helse- og omsorgstjenesten

Kapittel 5Tiltak

5.1. Tiltak for å styrke matfaglig kompetanse i helse- og omsorgstjenesten

5.2. Tiltak for å styrke det systematiske mat- og ernæringsarbeidet i kommunene

5.3. Tiltak for å forebygge feil- og underernæring hos hjemmeboende

Forrige kapittel

Om matvert og matvertordninger

Neste kapittel

Oppsummering

Siste faglige endring: 15. mars 2024

Om Helsedirektoratet

Om oss
Jobbe hos oss
Kontakt oss

Postadresse:
Helsedirektoratet
Postboks 220, Skøyen
0213 Oslo

Aktuelt

Nyheter
Arrangementer
Høringer
Presse

Om nettstedet

Personvernerklæring
Tilgjengelighetserklæring (uustatus.no)
Besøksstatistikk og informasjonskapsler
Nyhetsvarsel og abonnement
Åpne data (API)
Følg oss: