Gå til hovedinnhold
ForsidenRapporterSluttrapport Handlingsplan kosthold 2017-2023

Kapittel 6Bakgrunn for anbefalinger for videre arbeid

6.1. Midtveisevaluering av Handlingsplanen

6.2. Food-EPI – matomgivelser i Norge

6.3. CO-CREATE - Confronting Obesity: Co-Creating policy with youth

6.4. Global NCD action plan 2023-2030

6.5. Rapport fra ekspertutvalg om effektive kostholdstiltak 

Forrige kapittel

Status og vurdering av måloppnåelse knyttet til relevante delmål

Neste kapittel

Anbefalinger for videre arbeid

Siste faglige endring: 23. oktober 2024

Om Helsedirektoratet

Om oss
Jobbe hos oss
Kontakt oss

Postadresse:
Helsedirektoratet
Postboks 220, Skøyen
0213 Oslo

Aktuelt

Nyheter
Arrangementer
Høringer
Presse

Om nettstedet

Personvernerklæring
Tilgjengelighetserklæring (uustatus.no)
Besøksstatistikk og informasjonskapsler
Nyhetsvarsel og abonnement
Åpne data (API)
Følg oss: