Du benytter en nettleser vi ikke støtter. Se informasjon om nettlesere

Koronasmittet i Helsedirektoratet

Først publisert: 14.03.2020 Sist faglig oppdatert: 14.03.2020

En medarbeider i Helsedirektoratet i Oslo har testet positivt på koronasmitte.

Artikkelen er over ett år gammel, informasjonen kan være utdatert.


Gå til temaside Covid-19 (koronavirus).

Medarbeideren har vært i nærheten av flere ansatte i Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet de siste dagene. Smittesporing gjennomføres av lokal helsetjeneste. Andre som også har vært i nærheten av vedkommende er i karantene.

Helsedirektør Bjørn Guldvog og andre i ledergruppen i Helsedirektoratet er i karantene. Guldvog leder direktoratet fra karantene. Direktør Camilla Stoltenberg leder Folkehelseinstituttet fra karantene. En annen person i FHIs ledergruppe er også satt i karantene.

- Vi følger selvsagt karantenereglene. Dette vil være krevende i situasjonen vi er i, men vi vil ha løpende digital kontakt og sørger for en fortsatt god krisehåndtering, sier Guldvog og Stoltenberg.

- Som i flere virksomheter i Norge er dessverre nå Helsedirektoratet berørt av koronavirus. Helsedirektoratet har et godt mannskap, så jeg vet vi skal klare dette sammen, sier Bjørn Guldvog.

------------------

NB! Status for lovverk og anbefalinger om covid-19 kan endre seg raskt. Eldre nyhetssaker bør derfor ikke brukes som kilde til lovverk eller helsefaglige anbefalinger.

Abonner på nytt eller oppdatert innhold