Du benytter en nettleser vi ikke støtter. Se informasjon om nettlesere

Helseaktuelt – korona: Uke 15

Først publisert: 08.04.2020 Sist faglig oppdatert: 08.04.2020

Les ukens mest sentrale korona-saker for helsepersonell, om webinar om håndtering av covid-19 i primærhelsetjenesten, og "Min koronahverdag" beskrevet av kommuneoverlegen på Geilo.

Artikkelen er over ett år gammel, informasjonen kan være utdatert.


Gå til temaside Covid-19 (koronavirus).

Helseaktuelt er Helsedirektoratets publikasjon for deg som er interessert i helsesektoren. Vi publiserer nå ukentlig et Helseaktuelt korona.

Les Helseaktuelt - korona uke 15

Helseaktuelt ligger på plattformen Medium og bør leses i Chrome, Safari eller Edge. Fungerer ikke i Internet Explorer.

Ukens mest sentrale korona-saker for helsepersonell

Denne uken kan du lese om regjeringens nye tiltak, mindre vanlige symptomer på covid-19, et norsk kriseteam som har reist til Italia og om forskningsprosjekter både innenlands og internasjonalt – for å nevne noe.

Les ukens sentrale saker her

Webinar om håndtering av covid-19 i primærhelsetjenesten

Mandag 6. april kl 10-12, arrangerte Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet et webinar for primærhelsetjenesten. Kommuneoverleger fra kommuner av ulik størrelse delte sine erfaringer og vi fikk også innlegg fra Allmenlegeforeningen, FHI, luftambulansetjenesten ved OUS og akuttmottaket ved Drammen Sykehus.

Les saken her

Min koronahverdag: – Kommuneoverlegen på Geilo

Det er påske og for kommuneoverlegen i kommunene Hol og Ål på Geilo er det ikke de vanlige påsketilfellene som står i fokus. Kommunen på 4 600 innbyggere har normalt nærmere 40 000 personer der i påsken. Men Geir Strømmen har tro på at folk vil respektere hytteforbudet.

Les og se video fra Geir Strømmen

 

------------------

NB! Status for lovverk og anbefalinger om covid-19 kan endre seg raskt. Eldre nyhetssaker bør derfor ikke brukes som kilde til lovverk eller helsefaglige anbefalinger.

Abonner på nytt eller oppdatert innhold