Du benytter en nettleser vi ikke støtter. Se informasjon om nettlesere

Aktivitetstilbud for personer med rusmiddelproblemer, psykiske helseproblemer og/eller erfaring fra salg og bytte av seksuelle tjenester

Tilskuddsordningen skal bidra til at personer med rusmiddelproblemer, psykiske helseproblemer og/eller erfaring fra salg og bytte av seksuelle tjenester deltar i aktiviteter med sikte på bedret livskvalitet, mestring og mulighet for en aktiv og meningsfull tilværelse.

For å kunne fylle ut søknadsskjemaet må du få delegert de rette tilgangene. Alle tidligere innsendte søknader finner du i virksomhetens arkiv i Altinn. Du finner mer informasjon om Altinntilganger sammen med flere nyttige søknadstips her: Lag en god søknad og Tilskuddswebinar - søknad om tilskudd for 2024.

 

Se også video for mer veiledning til denne ordningen:

 

Aktivitetstilbud for personer med rusmiddelproblemer, psykiske helseproblemer og/eller erfaring fra salg og bytte av seksuelle tjenester

 

Rapportering

Du vil motta et delvis utfylt skjema i virksomhetens innboks i Altinn når rapporteringsfristen nærmer seg. Les gjerne veiledning om rapportering på tilskudd før du fyller inn skjemaet.

Slik blir prosessen

 • Tilskuddsordningen utlyses:
  19. oktober 2023
 • Søknadsfrist:
  01. desember 2023
 • Forventet ferdigbehandling av søknader:
  31. mars 2024
 • Rapporteringsfrist for 2023:
  01. april 2024

MERK: Budsjettet på tilskuddsordningen på sees i sammenheng med budsjettet på Grunntilskudd-ordningen. Utlysningen er med forbehold om godkjenning av statsbudsjettet.

Regelverk

Se fullstendig regelverk (PDF) | Standardvilkår for tilskudd fra helsedirektoratet

Tildelinger

Kontakt

Først publisert: 08.11.2019 Siste faglige endring: 19.10.2023 Se tidligere versjoner