Du benytter en nettleser vi ikke støtter. Se informasjon om nettlesere

Attester/skjemaer for ny og gammel spesialistutdanning - nyresykdommer

Disse attestene/skjemaene trenger du underveis i utdanningen din, og de må være ferdig utfylt når du skal søke om spesialistgodkjenning.

Ny spesialistutdanning

Gammel ordning

For å unngå de vanligste manglene som kan forsinke behandlingen av søknaden din anbefaler vi deg å gå gjennom listen nedenfor.

  • Bruk alltid attestene som ligger på nettsiden til spesialiteten det søkes om. Da vil vi få den informasjonen vi behøver for å se om innholdet i tjenesten oppfyller kravene til spesialiteten. 
    Merk at det er ulike attester som skal benyttes alt ettersom du søker etter ny spesialistutdanning eller etter gammel ordning.
  • Gå gjennom tjenesteattestene og sjekk at alle punkter og felt er fylt ut og at de er signert. Sjekk også at prosedyrelisten er komplett og signert.
  • Kontroller at alle dokumenter har kommet med (tjenesteattester, kursbevis, prosedyrelister etc.). 
  • Kontroller at alle sidene i dokumentene har kommet med i skanningen. Da unngår du for eksempel at annenhver side mangler i en attest.

Alle dokumenter skal lastes opp som pdf-filer, enten enkeltvis eller samlet i én fil. Ved sistnevnte går gjennomgangen av dokumentene raskere hvis type dokumenter sorteres. For eksempel at alle tjenesteattester legges etter hverandre, så alle kursbevisene og så prosedyrelisten.

Først publisert: 31.08.2020 Sist faglig oppdatert: 18.06.2021