Du benytter en nettleser vi ikke støtter. Se informasjon om nettlesere

Godkjente og registrerte utdanningsvirksomheter

Oversikt over godkjente eller registrerte utdanningsvirksomheter for utdanning av leger i spesialisering.

Om tabellen

Det er mulig å filtrere innholdet i tabellen. Nederst kan du velge mellom godkjente eller registrerte virksomheter ved å trykke på en av fanene "Godkjente" eller "Registrerte." Øverst i tabellen kan det sorteres på spesialitet, utdanningsvirksomhet, godkjenningsdato og vedtaksdato.

Godkjente utdanningsvirksomheter

Søknader om godkjenning som ble mottatt i Helsedirektoratet innen 1. mars 2019, har fått godkjenningsdato fra 1. mars 2019. For søknader mottatt etter 1. mars 2019 vil godkjenning gjelde fra vedtaksdato.

Virksomheter som har hatt midlertidig godkjenning, men som ikke får innvilget sin søknad, vil sluttdato for godkjenningsperioden stå i kolonnen "Godkjent til." Dette gjelder også for virksomheter som mister sin godkjenning.

Registrerte utdanningsvirksomheter

Søknader om registrering som ble mottatt i Helsedirektoratet innen 1. juni 2019, har fått registreringsdato fra 1. mars 2019. For søknader mottatt etter 1. juni 2019 vil registrering gjelde fra vedtaksdato.

Virksomheter som har hatt midlertidig registrering, men som ikke får innvilget sin søknad, vil sluttdato for godkjenningsperioden stå i kolonnen "Godkjent til."

Mer informasjon om godkjenning og registrering

Mer informasjon om godkjenning og registrering, og hvordan du søker, finner du her.

Abonner på nytt eller oppdatert innhold

Først publisert: 11.11.2020 Sist faglig oppdatert: 15.10.2021