Du benytter en nettleser vi ikke støtter. Se informasjon om nettlesere

Ansattgoder i Helsedirektoratet

Se noen av fordelene ved å jobbe i Helsedirektoratet.

Helsedirektoratet jobber systematisk for at medarbeiderne skal ha gode utviklingsmuligheter, og trives og lykkes i det viktige arbeidet de gjør.

Læring og kompetanseutvikling

Helsedirektoratet vektlegger medarbeideres mulighet for kontinuerlig utvikling, og har en egen kompetansestrategi. Vi har faste ukentlige møtepunkt som fredagsseminar, faglunsj og prosjektfrokost som gir ansatte muligheten til kontinuerlig faglig utvikling.

Fleksibel arbeidstid og mulighet for fjernarbeid

Fleksibel arbeidstid gir medarbeiderne mulighet til å tilpasse arbeidstiden til individuelle behov og livssituasjoner. Du får også muligheten til fjernarbeid, som kan gi fleksibilitet og bidra til bedre arbeid-livsbalanse.

Trening i arbeidstiden

Det skal være lett å være i fysisk aktivitet når du jobber i Helsedirektoratet. I Oslo kan du delta på flere ulike gruppetreninger hver uke, eller bruke det velutstyrte treningsrommet. Som ansatt i Helsedirektoratet er det helt gratis, og du kan trene to timer i uken i arbeidstiden. Sammen med treningsfasilitetene finner du også sykkelparkering med mulighet for å vaske og skru på sykkelen din, garderober med dusj, og alltid rene håndklær.

Sosiale aktiviteter

Helsedirektoratets velferdsutvalg tilbyr sosiale aktiviteter, turer og kulturopplevelser til reduserte priser, slik at du får mulighet til å bli kjent med kollegaer på tvers av direktoratet.

Gode pensjons-, lån- og forsikringsordninger

Som ansatt i Helsedirektoratet får til tilgang til gode ordninger gjennom Statens pensjonskasse (spk.no).

Seniorordninger

Helsedirektoratet verdsetter erfaring og har gode ordninger for ansatte fra 62 år.

Helsedirektoratet har også en egen seniorforening. Les mer på nettsidene til Helsedirektoratets seniorforening.

Først publisert: 01.01.2024 Siste faglige endring: 01.01.2024 Se tidligere versjoner