Du benytter en nettleser vi ikke støtter. Se informasjon om nettlesere

Gradvis tilbakeføring til normal drift av svangerskap-, fødsel- og barselomsorg under covid-19-epidemien (webinar)

  • 9. juni 2020
  • 14:00–15:15
  • Gjennomført
Nyfødt baby-foto Mostphotos.jpg
Webinar om gradvis tilbakeføring til normal drift av svangerskap-, fødsel- og barselomsorg under covid-19-epidemien. Foto: Mostphotos

Helsedirektoratet inviterer til digitalt seminar om gradvis tilbakeføring til normal drift av svangerskap-, fødsel- og barselomsorg under covid-19-epidemien 9. juni kl 14.00 – 15.15.

Det blir presentasjoner, og deltagerne kan stille spørsmål på chat og få svar underveis fra foredragsholderne og Helsedirektoratet.

Tid og sted

Målgruppe

Primærmålgrupper er spesialister i fødselshjelp og kvinnesykdommer, jordmødre og fastleger, leger i helseforetak, helsestasjon og privat praksis som tilbyr svangerskap, fødsel og barselomsorg. Webinaret er også relevant for ledere, personer med interesse for svangerskap- fødsel og barselomsorg og annet helsepersonell.

Program

Tema for webinaret er gradvis tilbakeføring til normal drift  av svangerskap-, fødsels- og barselomsorg under covid-19-epidemien.

Det blir gjennomgang av oppdaterte nasjonale råd og erfaringer fra praksis. Deltagerne kan stille spørsmål på chat og få svar underveis fra foredragsholderne og Helsedirektoratet.

Velkommen!

Først publisert: 29.05..05.2020 Sist faglig oppdatert: 29.05.2020 Se tidligere versjoner