Lansering av rapporten «Utviklingen i norsk kosthold 2025»

En fiskerette i en stekepanne sett ovenfra

Helsedirektoratet jobber for å fremme god helse i hele befolkningen, og å gjøre det enklere å ta sunne valg. Å følge med og vurdere utviklingen i befolkningens kosthold er en viktig del av dette ansvaret.

  • 26. november 2025
  • 09:00–10:00
  • Helsedirektoratets lokaler, Vitaminveien 4, Oslo eller digitalt
  • Gjennomført
Konferanse
Webinar

Om arrangementet

Årets utgave av Utviklingen i norsk kosthold legges frem onsdag 26.november. Rapporten viser utviklingen av matvareforbruk på engrosnivå over tid. I år presenterer vi tallene for forbruket til og med 2024. Årets rapport inkluderer også tall fra SSBs kostholdsstatistikk.

Det vil være mulig å delta fysisk hos Helsedirektoratet i Oslo, eller følge arrangementet digitalt. Begge deler krever påmelding.

Program

08.45–09.00 Servering av frukt og kaffe

09.00–09.45 Presentasjon av årets rapport
Helsedirektør Cathrine Lofthus og divisjonsdirektør Linda Granlund

09.45–09.55 Spørsmål og svar

09.55–10.00 Oppsummering og takk for i dag

Først publisert: 14.10.2025 Siste faglige endring: 14.10.2025 Se tidligere versjoner