Last ned Matdagboka
Matdagboka er utarbeidet i to versjoner, tilpasset ulik bruk.
Felles for begge versjonene er at det kan føres matdagbok for tre dager tre ganger, totalt ni sider. I tillegg omhandler begge bøker temaer som matvaner, måltidsrytme, måltidsplan, å sette seg mål, og å takle sug.
Matdagbok – for deg som vil bli mer bevisst kostholdet ditt («kortversjon»)
Denne versjonen er utarbeidet til bruk i helsesamtale og individuell oppfølging, og er en videreføring av forrige versjon av matdagboka.
Ved bruk av trykkeri (anbefales)
- Fil til trykkeri: trykkes på kun hvitt papir inkl. omslag, forsiden har «gråpapir-look» (PDF, 36 MB)
- Fil til trykkeri: trykkes på hvitt papir på innmat, med omslag av gråpapir (PDF, 33 MB)
Hvis du skriver ut selv
For at Matdagboka skal kunne skrives ut som hefte må du krysse av på følgende innstillinger. Trykk «Skriv ut fil» og velg under «Sideskalering og -håndtering»:
- Hefte
- Delsett for hefte: Begge sider
- Binding: Venstre
- Retning: Stående (OBS, dersom noen sider kommer opp-ned, skal denne endres til liggende)
Matdagbok – arbeidsbok til kurset Bra mat for bedre helse («langversjon»)
Denne versjonen er laget for å brukes som en arbeidsbok for deltakere på kurset Bra mat for bedre helse. Boken er delt inn i kursdag 1–6 og inneholder oppgaver og hjemmeoppgaver som gis gjennom kurset.
Ved bruk av trykkeri (anbefales pga. tykkelse på boka)
- Fil til trykkeri: trykkes på kun hvitt papir inkl. omslag, forsiden har «gråpapir-look» (PDF, 101 MB)
- Fil til trykkeri: trykkes på hvitt papir på innmat, med omslag av gråpapir (PDF, 98 MB)
Hvis du skriver ut selv
For at Matdagboka skal kunne skrives ut som hefte må du krysse av på følgende innstillinger. Trykk «Skriv ut fil» og velg under «Sideskalering og -håndtering»:
- Hefte
- Delsett for hefte: Begge sider
- Binding: Venstre
- Retning: Stående (OBS, dersom noen sider kommer opp-ned, skal denne endres til liggende)
Sender ikke ut papirkopier
Helsedirektoratet sender ikke ut trykte utgaver.