Du benytter en nettleser vi ikke støtter. Se informasjon om nettlesere

Helsedirektoratet tildelt Ipsos' Omdømmepris for 2020

Først publisert: 13.10.2020 Siste faglige endring: 13.10.2020

Helsedirektoratet er tildelt Ipsos' Omdømmepris for 2020. Begrunnelsen er at direktoratet har hatt en positiv utvikling av omdømmet over flere år og en spesielt sterk utvikling i 2020.

Artikkelen er 3 år gammel, informasjonen kan være utdatert.

Bjørn Guldvog og Jan Behrens-Helsedirektoratet vinner av Ipsos' omdømmepris 2020.jpg
Helsedirektør Bjørn Guldvog mottar prisen fra Jan Behrens, fagansvarlig for omdømmeundersøkelsen i Ipsos. Foto: Ipsos

"Vi mener Helsedirektoratet ved gradvis forbedring av sitt omdømme har oppnådd et forhold til befolkningen som i år har vært av uvurderlig verdi", heter det i juryens begrunnelse.

- Som et offentlig direktorat er vi helt avhengig av å ha et godt omdømme i befolkningen. Derfor er det ekstra stats å motta denne prisen. Helsedirektoratet tilstreber å være åpne, ekte og konsistente i alt vi gjør. Omdømmeprisen kommer som en veldig hyggelig overraskelse og er en stor tillitserklæring for oss som nå står i en krevende pandemihåndtering – vår tids store helsekrise, sier helsedirektør Bjørn Guldvog.

-Jeg vil takke alle i Helsedirektoratet og i helsetjenesten som har stått på og gjort en enorm innsats gjennom alle disse årene – og kanskje spesielt nå i 2020. Jeg vil også skryte av norsk helsetjeneste; behandlende personell, personell som har jobbet med logistikk, forsyning og på lab-siden. Det har vært helt avgjørende for å lykkes så godt som vi har gjort under pandemien.

Ipsos har gjennomført den kjente Profilundersøkelsen i snart 30 år hvor omdømmet til norske etater, organisasjoner og de 100 største bedriftene i Norge måles.

Abonner på nytt eller oppdatert innhold