Du benytter en nettleser vi ikke støtter. Se informasjon om nettlesere

Nasjonal konferanse: Sammen for et aldersvennlig Norge

La deg inspirere og engasjere av partnerskap og samarbeid som på ulike vis bidrar til et mer aldersvennlig og bærekraftig Norge.

  • 1. november 2021
  • 10:00–16:30

Vi deler erfaringer og betraktninger om hvordan kommunen kan samarbeide på tvers av sektorer, hvordan næringsliv og organisasjonsliv kan bidra samt betydningen frivilligheten har i utviklingen av aldersvennlige lokalsamfunn.

 

Om konferansen

Midt på dagen deles konferansen i to parallelsesjoner før vi samles for felles oppsummering og dialog. Velg mellom følgende paralleller i påmeldingsskjemaet:

1. Nettverk for aldersvennlige lokalsamfunn: 

Denne er forbehold personer som til daglig jobber med Leve Hele Livet-reformen i kommuner som er medlem av Nettverket for aldersvennlige lokalsamfunn.

2. Partnerskap og samarbeid:
Åpent for alle som er nysgjerrig på ulike typer samarbeid og partnerskap som bidrar til et mer aldersvennlig og bærekraftig Norge. Ingen begrensinger på fysisk eller digital deltagelse. Men det er begrenset antall fysiske plasser, så førstemann til mølla.

 

Målgruppe

Konferansen retter seg mot deg som jobber i kommunen, og primært i andre enheter enn helse- og omsorg. Den retter seg mot deg som jobber innen frivilligheten og deg som har en rolle i det lokale næringslivet. 

 

Sted og tid

  • 1. november kl. 10 - 16.30
  • Radisson Blu Oslo Airport Gardermoen og digitalt

 

Påmelding

Konferansen er gratis. Meld deg på her

Først publisert: 17.09.2021 Sist faglig oppdatert: 17.09.2021 Se tidligere versjoner