Du benytter en nettleser vi ikke støtter. Se informasjon om nettlesere

Arrangementer

Her finner du en oversikt over kommende og gjennomførte arrangementer relatert til teknologi i pasientens helsetjeneste.

Kommende arrangementer

Helsedirektoratet i samarbeid med Direktoratet for E-helse

Inviterer til digitalt miniseminar om Digital hjemmeoppfølging (DHO), samhandling og informasjonsdeling torsdag 21. oktober klokken 09:00-12:00.

Se programmet her.

Målet med seminaret er å gi en kort status for nasjonale satsninger og dele erfaringer fra DHO-prosjekter i Nasjonalt velferdsteknologiprogram og helseforetakene. Vi ønsker å gi et bilde av erfaringer og muligheter digital hjemmeoppfølging kan gi for samhandling og oppfølging av felles pasienter. I tillegg vil vi også gå inn på hva som skal til for å sikre informasjonsutveksling for effektiv samhandling.

Målgruppen for miniseminaret er ledere og ressurspersoner, samt deltakere i styringsgrupper og prosjektgrupper sentralt og lokalt.

Påmelding via vedlagt lenke innen mandag 11. oktober.

Påmelding: Miniseminar - Digital hjemmeoppfølging, samhandling og informasjonsdeling

Nasjonalt senter for e-helseforskning (NSE)

Nasjonalt senter for e-helseforskning etablerer høsten 2021 en webinarserie om digital hjemme oppfølging. Webinarserien, som skal være en felles møteplass for primær- og spesialisthelsetjeneste og FoU-miljø, skal bidra til at helsetjenesten skal kunne utvikle forsvarlige og robuste helsetjenester innen feltet digital hjemmeoppfølging.  

Webinarene sendes hver to ganger i måneden, og alltid på en fredag klokka 08.15-09.00. Sunnaas sykehus og Universitetet i Agder deltar i redaksjonskomiteen, og nyheter om programmet legges ut på nettsiden til webinarserien: https://ehealthresearch.no/digital-hjemmeoppfolging

Neste webinar er 8.oktober kl.08.15 med tema Digital hjemmeoppfølging i Agder.

Påmelding ved klikk på "Meld deg på" på følgende lenke: https://ehealthresearch.no/nyheter/2021/webinar-kommunene-og-digital-hjemmeoppfolging Du vil deretter bli tilsendt en Zoom-lenke for pålogging, som også kan legges i din kalender.

 

Normen

Norm for informasjonssikkerhet og personvern i helse og omsorgstjenesten (Normen) er et sett av krav til informasjonssikkerhet basert på lovverket. Normen satser aktivt på kurs og opplæringsaktivitet. Lenke til faste Kurs og webinarer.

Helseteknologikonferansen

Helseteknologikonferansen 21

E-helse i Norge

EHiN

Gjennomførte arrangementer

NSE

Webinar om bruk av videokonsultasjon til barn og unge innen psykisk helsevern. Opptaket er også lagt ut som en podkast på Podbean

Webinar om fastlegenes bruk av videokonsultasjon under pandemien. Opptaket er lagt ut på YouTube og som en podcast.

Innomed

Webinar om Digital hjemmeoppfølging

Webinar om Veiviser for videokommunikasjon

Webinarserie om digitale møter

Partnerforum

Vårkonferansen 2021, Innovasjon i offentlig sektor. Se video her.

Helse Sør-Øst RHF i samarbeid med OUS, C3 og Innomed

Innovasjonskonferansen: Det utadvendte sykehuset - del1 on Vimeo

Innovasjonskonferansen: Det utadvendte sykehuset - del2 on Vimeo

 

Først publisert: 02.07.2021